• Mandolina krajalnica do trufli warzyw czekolady regulowana 0.2-3 mm

Symbol: 1025752
Brak towaru
221.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 39
Kurier / Spedycja 39
Dostępność 0 szt.
Waga 0.5 kg
Data dodania 2024-10-21
Zostaw telefon
Kod producenta: 1721.000

Mandolina marki Ambrogio Sanelli to profesjonalne akcesorium, które sprawdzi się w każdej kuchni do krojenia w cienkie plastry trufli, warzyw, serów czy czekolady. Posiada ząbkowane ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 420 o twardości 55 HCR. Obudowa ostrza została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430. Stylowy uchwyt wykonany został z wytrzymałego drewna różanego. Ostrze regulowane jest za pomocą śruby. Grubość cięcia plastrów wynosi od 0.2 do 3 mm.

Cechy produktu:
  • - Idealne narzędzie do krojenia trufli,
  • - Ostrza wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej twardość 55 HRC,
  • - Uchwyt z drewna różanego,
  • - Ostrze regulowane od 0.2 do 3 mm.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 1721.000
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna, drewno różane
  • - Grubość plastrów - 0.2 do 3 mm
  • - Wymiary - 220 x 85 mm

W zestawie:
  • - Mandolina do trufli
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci