-
BRYTFANNA MARMUROWA POKRYWKA SZKLANA INDUKCJA PIEK
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 25 |
Dostępność | 0 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903148927602 |
Data dodania | 2024-02-29 |
Zostaw telefon |
BRYTFANNA MARMUROWA 32CM
Brytfanna Kamille z powłoką marmurową - wygodna i praktyczna do stosowania. Gęsiarka jest bardzo wytrzymała, odporna na obciążenia mechaniczne, co znacznie zwiększa jej trwałość.
Brytfanna ogrzewa się równomiernie, bez tworzenia gorących i zimnych miejsc krawędzi, nawet w przypadkach gotowania nad małym palnikiem. Ogranicza to czas gotowania, a jednocześnie zmniejsza ryzyko przypalenia żywności.
Pokrywka ze szkła hartowanego z otworem wentylacyjnym zawierająca uchwyt z dozownikiem ze stali nierdzewnej typu Aroma Knob, dzięki któremu można w wygodny sposób dozować do wnętrza brytfanny przyprawy lub oliwę np. smakową. Potrawa będzie dzięki temu soczysta i nie przypali się. Idealnie nadaje się do różnego rodzaju dań takich jak gulasz, bigos, duszone mięso czy gołąbki oraz pieczony drób.
Właściwości:
- wykonana z wysokiej jakości odlewu aluminium
- szklana pokrywa w komplecie
- stalowy uchwyt pokrywki posiada wlew / dozownik na przyprawy płynne lub olej
- specjalna powłoka MARMUROWA, która posiada właściwości antyadhezyjne, - zapobiega przywieraniu, jest odporna na zarysowania i wysokie temperatury
- ścianki i dno szybko się nagrzewają i długo utrzymują ciepło
- wymiary wewnętrzne - 32*21 cm
- długość wraz z rączkami - 39 cm
- wysokość całkowita - 19 cm
- wysokość bez pokrywki - 10,5 cm
- pojemność - 5,5 L
- przystosowana jest do użytku na wszystkich rodzajach kuchenek, w tym indukcyjnych oraz w piekarniku
Zapakowana w estetyczne i ładne pudełko, które idealnie nadaje się na prezent dla bliskich lub znajomych
Użytkowanie:
- nie doprowadzaj do przegrzania naczynia
- należy unikać stosowania metalowych akcesoriów używanych podczas smażenia
- nie zostawiaj pustego naczynia na gorącym palniku po zakończeniu smażenia
- uchwyty naczynia trzymaj z dala od źródła ciepła
- nie trzymaj gorącego oleju w naczyniu bez nadzoru
- nie przechowuj żywności w naczyniu po zakończeniu smażenia, zamiast tego użyj innego pojemnika
Instrukcja czyszczenia:
- po zakończeniu smażenia należy schłodzić naczynie na powierzchni odpornej na ciepło
- nie wolno schładzać naczynia poprzez wlanie zimnej wody do gorącego naczynia
- należy moczyć naczynie w gorącej wodzie przed przystąpieniem do czyszczenia
- naczynie należy czyścić łagodnym detergentem i ciepłą wodą
- nie należy używać szorstkich środków czyszczących
- Producenci